Välkommen till kennel Mocowodo

Galen i rasen!!Kennel Mocowodo drivs av Neta och Bengt Thomsson i Brevens Bruk. Brevens Bruk är en bruksort i sydöstra Örebro län. Närmaste större ort är Vingåker och inom 4 – 5 mil finns Katrineholm, Kumla, Hallsberg och Örebro.
Hundar och djur av många olika sorter har alltid varit vårt stora intresse och båda två har vi vuxit upp med hundar och alltid haft hundar. Många andra djur har under åren funnits i vår ägo, allt från dansmöss till leguaner till sköldpaddor och undulater. Utställning, avel och uppfödning av hundar har under alla år varit, och är fortfarande, våra största intressen.
.Den första valpkullen som fick kennelnamnet Mocowodo föddes 1975 och sedan dess har det fötts i genomsnitt en kull per år på kenneln. Alla valpar föds och tillbringar sina första veckor i vårt sovrum. När de sedan är ungefär tre veckor får de flytta ut i köket och träffa de andra hundarna och lära sig socialt liv.

Tibetansk terrier var under åren 1975 – 2007 vår huvudsakliga ras när det gäller utställning och uppfödning.
På utställningar har vi även visat våra faraohundar.

ToscaNu har vi dvärgpinscher som vi både ställer ut och föder upp. Dvärgpinschern är en pigg, positiv och framåt hund. En hund som ställer upp och följer med på det mesta och som behöver och uppskattar stimulans och utmaningar.
Våra hundar lever med oss både inne och ute på vår tomt som är inhägnad för deras skull.

Ett stort nöje för oss är att packa husbilen och tillsammans med alla hundarna åka antingen på utställning eller bara på semester.Till familjen hör även katten Tosca som är kompis med faraohundarna och gärna går med på promenader.
Tosca